...elegie za Jaroslava Erika Friče....

...elegie za Jaroslava Erika Friče....

Anotace: chybíš

 
 
na co jsi zemřel
když naposled
vydal ses nocí?
úzkost ležela
tváří k zemi
bodavá, bledá luna
zatímco srdce
poštolka v plamenech
kroužila nad světem světla
nesena běsy
 
 
zeptal se alespoň pavouk
co chybí ti
anebo Anna z kamene?
 
 
našla tě jako mě...
 
 
posedlost
plápoláním větru
svitem Jeho dlaní
pachem života
posedlost
něco tu nechat
jen ještě něco!
slova vypitá z krve
sny pořezané
krásou krvavé
mučivé vzpomínky
vášeň a hlad
 
 
...
Autor vrbák, 21.04.2023
Přečteno 82x
Tipy 10
Poslední tipující: Sonador, lawenderr, šerý, ukrytá v máku, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Drásající něha*

Chybí velmi...

21.04.2023 23:05:42 | ukrytá v máku

pěkně napsáno

21.04.2023 23:04:47 | Constantine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí