Dvě chvíle

Dvě chvíle

Zbyly ti v dědictví dlouhé dvě chvíle.
Můžeš mi vysvětlit, nebo se ptát,
na to co oběma změnilo cíle,
na to co myslíš si, že bych měl znát.

Zbyly ti v rozsudku ještě dvě setkání,
můžeš je využít, musím tam být.
Řekni mi o tom, co nás už nehaní,
o tom co neznáme a můžeme mít.

Dal ti ten testament ještě dvě setkání,
jedno je v hrobě a to druhé za ním,
možná ti nedají to pravé poznání,
však já tam přijdu a všechno spravím.
Autor Křemen, 23.04.2023
Přečteno 77x
Tipy 9
Poslední tipující: Sonador, Marťas9, Jan Kacíř, Frr, Psavec, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citlivé.

23.04.2023 23:16:12 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí