Usnul zítřek

Usnul zítřek

Usnul mi na dece zítřejší den,
a já ho nemohl probudit,
zřejmě měl na mysli krásnější sen,
který jsem nesměl odpudit.

Sen zítřku přespříliš vzdálený,
krásný a skutečný jako to ráno,
a tak tu sedím, životem vzbuzený,
ačkoliv mi není dalšího dne přáno.

Hledám sen zítřka, když je tak kouzelný,
a další den mi nechce přiznati,
oprátka potvrdí že jsem dnes souzený,
však slunce tvrdí, že to vše odvrátí.
Autor Křemen, 02.05.2023
Přečteno 111x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, Bufik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí