Smlouva

Smlouva

Krví jsem podepsal prázdný list papíru,
jenom tak ze srandy, vždyť o nic nejde,
jenže ho našel, dopsal smlouvu na míru,
a taky datum, kdy si mě najde.

Poslal mi kopii, jen abych věděl,
že ten list má a kdy půjdu s ním,
tak jsem to četl a jen mlčky seděl,
koukal co může a co já smím.

Dostal jsem cokoliv, co stihnu prožít,
stačí to vyslovit, nebo si přát,
jen to musím chtít a stihnout si užít,
musím to milovat, ne jen mít to rád.

Za jednu legraci snad příliš málo,
za to co dostal jsem nedal bych ránu,
neb namísto datumu na listě stálo,
že přijde zítra, hned brzy k ránu.
Autor Křemen, 07.05.2023
Přečteno 85x
Tipy 4
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, Iva Husárková, Kan
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí