Každý, kdo mne (ne)zná...

Každý, kdo mne (ne)zná...

Anotace: Básničkový deníček 2

Duši dítěte stále mám,

nevím, jak se toho zbavit

V pubertě snad stále lítám,

vznáším se s hlavou v oblacích!

 

Kdo mě nezná, pozná mne rád,

neznalý mé bytosti hleděl by na mne,

jak na pomatenou

za nesmělou by mne pokládal

 

Každý, kdo mne zná, zjistí,

že holka do nepohody jsem

Zjistí, že jsem vskutku samotářka sečtělá

Zjistí, že srdce na dlani mám

 

Upřímnost bude ve mně spatřovati,

kdo mne pozná,

pravdivých slov ve mně bude zřít

Autor Misha, 13.05.2023
Přečteno 79x
Tipy 8
Poslední tipující: Jan Kacíř, Psavec, Malá mořská víla, Frr, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nejvíc přeci je to, že ty sama víš kým jsi...jen tak dál...a to je teprve začátek:) ... skvělá práce ( na sobě) Miško *)

13.05.2023 22:25:26 | Malá mořská víla

děkuji moc za milá slova, potěšila jsi mne

13.05.2023 22:31:34 | Misha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí