bobtnání zítřků

bobtnání zítřků

bobtnání zítřků,
shledání trpkých míz
v soukolí hledání okolí
těch lepkavých pekel,
kde se vysouší
naše sliby
darované nám samotným.

lom myšlenek
upadá v zapomnění
a příčně pruhované svalstvo
se svíjí v křeči řeči
při skoku do temnot,
při klopýtnutí po schodech
a pak pád a dopad všech dnů s tebou.
Autor bař, 17.05.2023
Přečteno 84x
Tipy 7
Poslední tipující: Stanislav32, Psavec, Marten, Kan, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...má to hloubku prožitku, trochu složitý ale dobrý...;-)vítej na Literu.

17.05.2023 15:00:19 | Marten

díky a díky! :))

19.05.2023 15:51:59 | bař

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí