Láska za časů koronaviru

Láska za časů koronaviru

Pod rouškou noci
v rouše Evině
usedla ona
jemu na klíně.
.
Pod rouškou noci
v rouše Adama
on laská ji, kde
ona ráda má.
.
Pak, než se cele
ona oddá mu,
špitne nesměle:
'A máš ochranu...?'
.
On si ji něžně
opře o soušku
a druhou rukou
sáhne pro roušku.
.
Pod rouškou noci
s rouškou pro ústa
ona cítí, jak
on jí prorůstá.
.
Pod rouškou noci,
s rouškou na tvářích,
on cítítí jak jí
sladce chutná hřích.
.
Znají tu píseň
stokrát ohranou:
'Milujte se jen
s řádnou ochranou.'

Autor TRlVlUS, 21.05.2023
Přečteno 90x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Jenda P., Stanislav32, Kan, Marťas9, kozorožka, paradoxy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

v roušce mikrobi...miluju bez ochrany...

24.05.2023 23:50:07 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí