Sen

Sen

Sen

 

Můj sen je blízko,

je blízko jak nejvíc může být.

Teď to správné tričko obléct

a jenom vyrazit.

Jsem tvrdá žena, jen tak nepláču,

nevím, zda to teďka dokážu.

Má milovaná hvězda letí za mnou,

nemohu však říct, že chci zahnout.

Možná chviličku na sedačce v aréně,

jsou totiž velmi dlouho na scéně.

Asi roztaju jak kostka ledu,

při pohledu na ně, nic jiného nedovedu.

Pak se znovu zmrazím do pevného stavu,

počkám, až všichni tři začnou sólo na kytaru.

Pak mě budou muset asi odnést,

neb podlomí se mi nohy.

Uslyším jeho hlas, uvidím jeho show,

na to vše má neskutečné vlohy.

Přešťastná jsem, že jsem koncert stihla,

Důvod :  Zpěvák píše knihy a někde pořád létá….

 

Autor Marťas9, 31.05.2023
Přečteno 56x
Tipy 7
Poslední tipující: Kan, Psavec, CORONATION, Frr, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí