Smrtka

Smrtka

Anotace: Malý veršík o podivné ženě kterou každý jednou potkáme a políbíme ji na rty.....Tedy spíše ona nás.

Po kom koukáš?
Po tamté dívce?
Jen ji políbíš a do truhly se soukáš.
Jen si přečti jméno na výšivce.
V rukou kosa, černý plášť,
Proti životu chová zášť.

Bílé zuby na svět cení,
Místo očí důlky prázdné,
Mávne rukou a člověk není,
Povolání je však rázné.

Vybere si vždy svůj cíl,
Na paty se ti přilepí,
Mávne kosou když čas se naplnil,
V pekle již kotle roztápí.

Náčiní sebou stále sebou vláčí,
brousek a kosa to ji stačí.
Nejcennější neubrání před ní škrt,
Taková je prostě jenom smrt.
Autor Prousan77, 27.03.2007
Přečteno 277x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

příliš kraťoučké nato,abych se pokusila hodnotit, líbí se mi myšlenka, nelíbí se mi rytmus v poslední řádce

27.03.2007 19:38:00 | Miskitka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí