Závist

Závist

Člověk závidí ptákům křídla

také rybám jejich žábry

a na souseda se ušklíbá

jeho vlasy nezestárly

 

závidí tak i jiným zemím

že u nich moře tady není

tak se rozhodne v poblouznění

a jen vstane a plení plení

 

kapituluj vzdej se vody

více není v zájmu našem

chceme zchladit naše rody

tak buď bratrem a ne rváčem

 

pak společně v slané vodě

budem slavně pět si písně

nyní žiješ v mé svobodě

tak netvař se tak nemístně

Autor Provázek83, 02.06.2023
Přečteno 69x
Tipy 6
Poslední tipující: Tritvaetna, Psavec, Marten, Marry31, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí