Buzeni dcerky do školky

Buzeni dcerky do školky

Anotace: .

Vstávej, vstávej

Už je nový den a slunce svítí

Koukneš, tvůj pohled se rozzáří

Venku slunko rozevírá kvítí

Ty se i tak opět, zaboříš v polštáři.

 

Zlato vstávej, je nový den

Zážitků dnes mraky nasbíráš

Ale tobě se zdál tak krásný sen

A tak těžko se z něj probíráš

 

Princezno, vylez už z té postele

Sluníčko tě krásně vítá

Dvěma pohyby tě peřina zastele

Ale pod ní se někdo hlasitě usmívá

 

Polechtáme, pozlobíme

Smích se pokojem rozléhá

Pak se oblečením ozdobíme

A tvůj smích ještě doznívá

 

Jsou to těžká rána, vím

Ale když tě pozlobím

Svým úsměvem mi zlepšíš den

A já, za něj jsem ti vděčen

Autor najrob7410, 06.06.2023
Přečteno 70x
Tipy 5
Poslední tipující: vlcatko, BArBArKO, Psavec
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná básnička

14.06.2023 15:31:13 | vlcatko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí