Keď prší

Keď prší

Prší
kvapky dažďa
hrajú pieseň
strnulú
poď
a zahraj mi na strunu
presne tú jedinú
ktorú vieš rozohrať
len ty
načo výčitky
z minulosti nepotrebné
zbytky.


Poď a vyzleč ma
kde je tá neha
strčili sme ju do
zástrčky
som mokrá
no to len dážď
mi rosí stehná
kde si?
snáď je ti tam
dobre
keď sa nevraciaš
prší ešte viac
ja nahá plávam
v kaluži mojich
sĺz.

Autor Pettie, 21.06.2023
Přečteno 62x
Tipy 5
Poslední tipující: P.Balam, Marten, šerý, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí