Domluva.

Domluva.

Co v sobě skrýváš,

co různí tvou tvář ?

Proč se tak díváš,

jak albánský skořápkář ?

 

Kde přišla jsi na to,

že než já jsi více ?

Tak, podívej zlato,

ty moje krasavice !

 

Přestaň se naparovat,

sic trefí tě blesk.

Začni se, radši, chovat

tak, ať neztratíš lesk.

 

Vidíš má drahá, a jde to,

s úsměvem dosáhneš víc.

Párem boxerských rukavic,

píšeme naše romaneto.

Autor Kan, 22.06.2023
Přečteno 62x
Tipy 12
Poslední tipující: Stanislav32, jort1, Psavec, mkinka, DH22, Marten, Ondra, kozorožka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí