zamřížovaná studna

zamřížovaná studna

jsem podezíravý a závidím všem
kteří byli tam ve studni a tam
kde bych jednou chtěl být i já
a všem
kteří kdy byli s ní
když jsem to nemohl být já
vyčetla mi
že z ní vysávám i zbytky naděje
ačkoli si přitom počínám jemně
prý si připadá jako vyschlá studna
užasl jsem a ona na to
ať si tedy posloužím a pohraju si
že se neděje vůbec nic
jen do studně padá stín mříže

Autor kvaj, 22.06.2023
Přečteno 93x
Tipy 10
Poslední tipující: jort1, Psavec, Marten, Stanislav32, mkinka, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...vždy mne překvapí slůvko - jen

24.06.2023 16:33:09 | jort1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí