A tvůj první polibek

A tvůj první polibek

Anotace: ~~~~~~~~~~~~~~~~

..........................

~~~~~~~~
umývá se víla
vůní letní louky
ozdobí si tělo
květem pomněnky
povídá jsem víla
která s létem snídá
tak jsem vždycky žila
vždyť jsem z pohádky
umím být i radost
někdy také smutek
jindy jsem tvá láska
tvůj první polibek
umím být i slzou
co po tváři skane
přímo do tvých dlaní
trochu ustrašeně

ty políbíš tu slzu
a ona přivře oči
lásko moje lásko
radostí se točí
na té letní louce
kde každý květ voní
posadí se do zvonku
a ty spěcháš za ní
teď jsi její motýl
ona je tvá milá
ty jsi ji políbil
ona se jen smála
o rozkvetlé louce
a o modrém zvonku
pak ti povídala.
Víš,ona si jen hrála.

A ten zvonek modře zvoní
kvete si i pod jabloní
...nebo také voní?...

.....................
~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.06.2023
Přečteno 56x
Tipy 9
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Vivien, Stanislav32
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí