Žába

Žába

Anotace: Mezi řádky 2O23

Sedí žába na prameni.
Oči vykulené a neví.
Ta zelená jí sluší
a v trávě našla úkryt
i pokropila skleslou duši.

Možná má jinou barvu kůže,
ale ona za to nemůže.
Je přeci od přírody taková,
že voda ta i ta ochranu dá.
Možná jednou přijde žabák
a bude z něj král.
Pohádka bude mít rozsvíceno
a orchestr lásky jméno.

Žbluňk.
Pro dva je vše připraveno.


Pst.
Jsem žabička.
Dej mi pusu i jméno.

Pohádky mi řeknou princezno.
Autor mkinka, 28.06.2023
Přečteno 98x
Tipy 15
Poslední tipující: Fialový metal, Stanislav32, Žluťák, jort1, Ondra, Frr, Psavec, zde.neck
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedený nádech pohádkový. Standa

28.06.2023 21:50:53 | Stanislav32

Moc a moc děkuji.

28.06.2023 21:51:46 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí