Stavíme se u stánku

Stavíme se u stánku

Anotace: ~~~~~~~~~~

.....................

~~~~~~
Konečně je léto,
ten čas prázdnin
zralých jahod
černých ostružin a
malin,
letní procházky
za teplých večerů
když na nebi hvězdy září
vidíte tu nádheru?

Stavíme se u stánku
na křupavou topinku
a pak se vypravíme tam,
kde to poznávám
nemusím být u moře
i doma u rybníka
je nám dobře,
lesem tiše chodím
s kytkou rudých máků
bez ostružin v hrnečku
topinky ze sporáku
a černé fleky na tričku.

Krásné léto
ať se letos vydaří
ať vás nežerou komáři.

~~~~~~~~........................

.........................

Autor Květka Š., 30.06.2023
Přečteno 52x
Tipy 10
Poslední tipující: kozorožka, Jeněcovevzduchukrásného, Stanislav32, Frr, zde.neck, Marten, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé. prima.

30.06.2023 15:29:23 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí