Včelička

Včelička

Včelíčka

Létala z květů na květ,
život milovala.
Možná byla nejlepší,
práci si užívala .

Chtěla rekord překonat,
nesla mnoho pylu.
Na nožičkách v košíčkách
měla ho nadmíru.

Pyl ji stáhl k zemi, 
špatný osud za pilnost.
Teď je asi v nebi, 
čeká verdikt za věrnost.

 

 

 

Autor Marťas9, 10.07.2023
Přečteno 48x
Tipy 6
Poslední tipující: Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Frr, Fialový metal
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí