Dopis

Dopis

Anotace: Dopis ALÁ bolest Romea a Julie

Dopis,který jsem právě dostala,
před tím než jsem brečet přestala....

,,Lásko miloval jsem Tě jako Romeo miloval Julii!Byla jsi celý můj život!NEsmíme,ale dál!Osud nás rozdělil!Nespravdlivě nadělil každému úplě jiný život.Je na tomhle světě nějaká spravedlisvst?Není Tebe donutil otec si vzít toho podivína zazobanýho...přesto,že jsi nechtěla!A já jsem se ve smutku dostal do problémů a ta holčina je teď těhotná!Miluju ale Tebe a vždycky budu já už nemůžu....Udělám to!Skočím pod vlak....Nemá to cenu.''

Má pravdu,na co se dál trápit?!
musím se vážně všemu polapit?
Když už se milujeme jako Romeo a Julie,
taky by to mělo skončit jak se spisuje...
Autor Dušekteráztroskotává, 28.03.2007
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dávám za sto, ale jen pro tu myšlenku.Snaž se dál:).

29.03.2007 09:33:00 | Azazen

formulace "osud nás rozdělil. nespravedlivě každému jiný osud nadělil" je nelogická. text se mi příliš nelíbí, ani obsahem, ani zpracováním. a rýmy máš dost neohrabané. ale piš dál, určitě dokážeš z tohohle tématu vytěžit víc!

28.03.2007 20:47:00 | grygaruv atelier

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí