PRÁCE KOLEM BARÁKU

PRÁCE KOLEM BARÁKU

Anotace: Furt je co dělat

Dobré jitro vstáváme
Neloudat se makame
Práce čeká ve stáji
Kohout slipky nahání
Je třeba něco dělat
Nemůžeme přestat
Čeká na nás práce dost
Už nejmladší nejsem kost
Vše však zvládnu s láskou k pivu
Pozor na tu ostrou pilu
Dřevo také na zimu
Máme teplou peřinu
Čerpadlo nás zahřeje
Je to naše naděje.
Autor BArBArKO, 27.07.2023
Přečteno 54x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Koala, Psavec, kozorožka, Marťas9, Lighter, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí