smráká se

smráká se

Anotace: xxx

Zvuky prolétnou nocí
Jako hořící šípy
Víření bubnů
Přibíjí na vrata strach

Smráká se, obzor zrůžoví
Pod tíhou okovaných bot
Je z úrodného pole
Blátivá stoka

Mezi zlomenými stébly
Umírají chrpy
Leží nehybná těla
Pukají srdce

Mraky plují nízko
Téměř se dotýkají
Otevřených ran
Země je nasycená

Údolím líně protéká řeka
Vlny neslyšně
Obejmou boky pramice
Tiše se smráká
A obzor zrůžoví
Autor gaspacho, 30.07.2023
Přečteno 76x
Tipy 12
Poslední tipující: Fialový metal, jitoush, Psavec, IkkarisKa, Žluťák, šerý
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...Ten vyjádřený kontrast....úplně to "vidím".....líbí,je to hmatatelné....Ji.

30.07.2023 19:25:29 | jitoush

díky :)

08.08.2023 00:36:14 | gaspacho

Pěkné a úrodné místo u tebe. Rád sem budu chodit*

30.07.2023 02:24:25 | šerý

...taky si chodim ráda šeřit:)

08.08.2023 00:38:05 | gaspacho

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí