Prší

Prší

Ve vsi prší

Někdo as štká

A u zdi prosí

Kdo mu ruku podá

 

Proč si nejdem zaplavat

Do přívalu slz

Které někdo vyplakal

Zcela zbytečně

 

Tak už pojď

 

Říkáš mi lehce

Já plavat neumím

Netrap se tím

Někdo jiný se topí za tě

Autor Riscoperdo, 30.07.2023
Přečteno 73x
Tipy 4
Poslední tipující: Acortai, Psavec, Penemue, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí