Zlomené srdce

Zlomené srdce

Anotace: -

Pod slnkom koža páli
spálená donaha červená
podlomené kolená
smädnú trávu bozkávali.

V ústach matný rúž.
z pórov tryská jed a pot
prameň spodných vôd
vyschol, stráca už.

Všetky noci slepé
až do rána
ticho ruší vyzváňa
v končekoch krv tepe.

Daromné tie muky,
keď do bielej kože
slová ako nože
lietajú z pravej ruky.

Buď ako buď,
strhla ma víchrica
srdce moje polovica
vo víre času nájdem kľud.
Autor IronDodo, 02.08.2023
Přečteno 98x
Tipy 10
Poslední tipující: Psavec, Penemue, šerý, jenommarie, Dreamy, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí