Protipólem

Protipólem

Suchou zápalkou,
náhradní lahví s trimixem,
datovým připojením map v cizině,
dřevěným značením po zasněžené cestě,
posledním lanem zbylým z visutého mostu
.
chtěl jsem ti být
a zatím tu sám
.
musím přenocovat v buši plné dravé zvěře,
váznout v hlubině s posledními nádechy,
donekonečna bloudit v neznámé zemi,
znaveně přecházet sněžné pláně
a přecházet skalnaté rokle.
Než se tím stanu,
asi to musím
ponejprv
zažít
.

Autor TRlVlUS, 04.08.2023
Přečteno 69x
Tipy 11
Poslední tipující: Sonador, IronDodo, Psavec, zde.neck, IkkarisKa, jenommarie, šerý, BArBArKO, Ophelia81
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Své si nést a projít..až k k sobě..v nových.
Je jistě úkol nelehký, kort v těchto zvolených podmínkách.

04.08.2023 12:51:42 | jenommarie

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí