Ve tmě číhá samota

Ve tmě číhá samota

Anotace: Jaké je teď usínat... Bát se jít spát? Denní chléb. Separation anxiety?

Přišel večer, přišla noc,
Tiše volám o pomoc,
Myšlenky, co děsí, bolí,
Samotná nikdy neskolím.

Slané čůrky zmáčí tváře,
Nikde, nikde krásná záře,
Všude kolem jen tma sedí,
Do prázdna (on nikde) hledím.

Špatně se dýchá, špatně se žije,
Bez něj všude číhá anarchie,
A tak po tmě v posteli,
Úzkosti své rozdělím. (~Ať alespoň ony mají řád~)
Autor Amiradi, 05.08.2023
Přečteno 80x
Tipy 11
Poslední tipující: Rozmarýna, Fractura cordis aperta, IronDodo, Roser, Penemue, BArBArKO, Fialový metal, Psavec, Žluťák
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí