Chvilky

Chvilky

Pamatuju si, moje milá,
když do mě tramvaj nabourala,
jak jsi mi bolest odmodlila,
aby jen tebe namísto mě brala.
.
A dnes mi jiná bolest zbyla,
když ztichly naše nepokoje.
Žes mému srdci stále milá,
akorát nějak už ne moje.
.
A tak jdu další splátku složit
na úvěr z mého nepohodlí.
Něco se zkrátka musí prožít,
neb nám to nikdo neodmodlí.

Autor TRlVlUS, 07.08.2023
Přečteno 72x
Tipy 9
Poslední tipující: Marťas9, Psavec, CORONATION, IronDodo, zde.neck, Kan, BArBArKO
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí