Ale ty...povídá,

Ale ty...povídá,

Anotace: ~~~~~~~

..............................

~~~~~~
Šedý má už vlas
na mne má vždy čas
ten starý pán
z pohádek ho znám,
každé ráno popřeje
ten nejkrásnější den
já už jsem vzhůru
ne,to nebyl sen
po tváři mě pohladí
vlasy mi z čela odhrne
a pak povídá poslyš
já vím na co myslíš...
já ale
čarovat neumím
kouzelný zvoneček
ten také nevlastním
já ti holka jenom můžu
jednu radu dát
měj svůj život ráda
i on tě má rád.

Já to vím
že někdy je hůř
do zrcadla se podívej
vidíš smutnou tvář
na ni se usmívej
vždyť se znáš.
A já,
povídá ten starý pán
na další smutnou
si čas udělám.
Potom se usměje
svůj klobouk nasadí
a jak se objevil
tak rychle zase zmizí.
Ale ty...povídá,
do zrcadla se dívej
a vzpomínej...

~~~~~~~~~

..........................

Autor Květka Š., 07.08.2023
Přečteno 67x
Tipy 19
Poslední tipující: Jiří I.Zahradník, jenommarie, Marťas9, IronDodo, Sonador, Marten, zde.neck, šerý, Anfádis, BArBArKO, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pan v klobouku a jen škoda, že se už dnes jen tak nevidí. Pěkně napsané Květko. K tobe si chodím, pro pohlazená slova*

07.08.2023 16:56:12 | šerý

moc děkuji :-)

10.08.2023 15:23:38 | Květka Š.

jé, Květuško.

07.08.2023 14:38:02 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí