Enfant pas terrible

Enfant pas terrible

Anotace: a mon cher pere

Spomínam na Paríž 

na momenty bdelé

keď smiech tiekol

v rovnakom tempe

ako víno biele, 

ružové a bublinkové

starostí v úplnom 

radostnom bezstarostí

mladícke nerozvážnosti

požehnané otcovskou 

nenútenosťou

spomínam na Paríž 

na tvoju lysinu

na ktorú si pamätám 

odkedy vnímam

ako hviezda

žiarila celým mojím

detstvom

s tvojím posledným 

výdychom 

viac nie som 

enfant 

Autor Pettie, 08.08.2023
Přečteno 62x
Tipy 9
Poslední tipující: P.Balam, mkinka, IronDodo, Psavec, Kan, Penemue, narra peregrini, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí