Bez inspirace

Bez inspirace

Anotace: Mezi řádky 2023

Sedím u počítače
a slyším hukot ulice.
Ráno vleklé
s propadem snů
v hořkosti rozpoložení.

Občas si říkám,
zda jsem normální.

Začínám pranostikou,
končím odlivem.
Polykám prach
a nikdy nevím,
kde to jsem.

Co je to blahobyt?
Když člověk může dýchat
a tiše mezi steny snít.
A perlu života nechce
tak snadno odhodit.

Zdravím kvítky
i plané růže.
Z tváří chaos.
Ach Praho.
Ochraňuj stíny
i nehraj se mnou klišé.

Další den
mluví, žvýká i se překouše.
Autor mkinka, 10.08.2023
Přečteno 70x
Tipy 23
Poslední tipující: Stanislav32, Marťas9, Kan, Jan Kacíř, Marten, Misha, Ondra, kozorožka, IkkarisKa, Psavec, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neboj perličky se navléknou a bude zase korálek.
Pa a úsměv na tváři
hned se jinak pak daří...

11.08.2023 07:13:24 | Marťas9

Moc děkuji za povzbudivá slovíčka.

11.08.2023 07:33:49 | mkinka

Moc hezky napsáno, milá Jituško*
Měj se co nejlépe a ať Ti práce utíká rychlostí zvuku ;)

10.08.2023 12:15:44 | Ondra

Díky. Tvá slova podpory těší.

10.08.2023 12:18:41 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí