O broučcích a lidech

O broučcích a lidech

Našel jsem broučky na kalichu
okvětních plátků tulipánu
a slyšel zvuky jejich vzdychů
i přes fólii celofánu.
.
Sledoval jsem to brouččí dvoření
a i to další, co pak spolu měli.
Taková nepatrná stvoření
a kolik něhy kolem sebe rozprostřeli.
.
Nahlížet hmyzu do polívky
mi samozřejmě vůbec nepřísluší.
Spíš bych měl obletovat dívky,
jak se na muže mého stavu sluší.
.
K té brouččí paní brouččí se teď tulí pán,
jen květ už nějak nemám komu dát.
Snad díky broučkům ten můj tulipán
nebude aspoň dlouho uvadat.

Autor TRlVlUS, 17.08.2023
Přečteno 81x
Tipy 7
Poslední tipující: cappuccinogirl, Psavec, Ophelia81, kozorožka, MatyhoZmaty
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná. Potěšila mou infantilní duši :-). Děkuji.

17.08.2023 06:19:20 | kozorožka

Zábavné :D

17.08.2023 05:20:41 | MatyhoZmaty

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí