Šemík

Šemík

Anotace: Tak jsme nazvali mé kolo, po pádu za deště, při sjezdu z Trojáku.


Šemík
Znám jednoho Šemíka ,
co mě v sedle odmítá.
Není to kůň, je to kolo,
chtělo zahrát vodní pólo.
Míč však chyběl, zápřah prázdný,
Šemík lehá, skok prý žádný.
Horymír, že žádný nejsem,
Šemík přežil, zdraví dej sem.
Odřenin má, jak modřín já,
dobře ti Šemíku, příště pa.
Teď jsi ve stáji víc jak rok,
chtěla bych udělat další krok.
Lehce tě poplácat, pohladit po sedle,
odvážně nasednout, těšit se na tebe.
Snad si se zkrotil, za ten rok trestu,
ja v poho nejsem, využiji testu.
Znovu tě ochočím a také osedlám, 
pozvednu obočím, na tebe naskočím.

Autor Marťas9, 23.08.2023
Přečteno 95x
Tipy 10
Poslední tipující: Fialový metal, IronDodo, Psavec, Anfádis, mkinka, zde.neck, Žluťák, kozorožka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zvesela...tradá! Teď už to bude jízda jaksepatří.
:)
Potěsila...

23.08.2023 08:02:25 | Anfádis

Díky, určitě bude měj se krásně

23.08.2023 09:13:31 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí