Změna

Změna

Změna

Jak lehce se změní život,
stačí jen zaškobrtnout.
Jak lehce přijít o práci,
jen prstem lusknout.

Stačí jen malá nehoda,
při sportu, nebo volnu,
pak není žádná protekce,
nemáš žádnou volbu.

Musíš se smířit s osudem,
jenž přichystal ti život,
je přece tvým letadlem,
on je teď tvůj pilot.

Vše špatné, je cesta k lepšímu,
tak jak to vždycky bývá.
Proto nésti se osudem,
není žádná chyba.


.

Autor Marťas9, 30.08.2023
Přečteno 97x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Vivien, Anfádis, IronDodo, Psavec, zde.neck
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí