Tichounce ti zahraje

Tichounce ti zahraje

Anotace: ~~~~~~

.......................

~~~~~~
Na notovém papíru
zanechal pár not
aby novou melodii
někdy hrát ti moh,
pak houslovým klíčem
zamkne za sebou
a jde temnou nocí
milá za tebou.

Tichounce ti zahraje
těch svých tónů pár
ráno jak se probudíš,
on se ti jen zdál?
Pootevřeš okno
a slyšíš housle hrát
vidíš malý stromek
s větrem tancovat.

On pod stromkem sedí
má housle pod bradou
houslový mu hodíš klíč
tak vejdi zahradou,
pak z notového papíru
ty noty zmizely
to jim vůbec nevadilo.
Rádi se měli.

~~~~~~~

.................

Autor Květka Š., 08.09.2023
Přečteno 66x
Tipy 10
Poslední tipující: Anfádis, CULIKATÁ, IronDodo, cappuccinogirl, Marten, Žluťák, Psavec
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohladila Květuško.

08.09.2023 17:15:19 | CULIKATÁ

krásná báseňka, nádherný vobrázky...

08.09.2023 16:18:21 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí