Stanoviště číslo 7

Stanoviště číslo 7

Stanoviště číslo sedm

Němý pamětník naší lásky

Vzpomínky už vsákl chodník

A mě přibyly další vrásky

 

Jen cigareta doutná v ruce

Jako svědek naší kruté války

To, co pojilo nás tak pevně

Ukládám do smuteční obálky

 

Stále cítím ten tvůj hněv

Jako nejmocnější vodopád

Slyším i tvůj hlas, co křičí:

Zapomeň, žes měl mě tolik rád

 

Ten pocit, co teď nejvíc bolí

Kdy motýli se perou v břiše

Kdy tvůj hlas rozeznil i moje srdce

Utopím raději na dně číše

 

Na stanovišti číslo sedm

Kde déšť nám zkrápěl naše tváře

Tam, kde naše cesty spojily se

Teď dopadá půlnoční záře

Autor fisus, 14.09.2023
Přečteno 114x
Tipy 8
Poslední tipující: IronDodo, mkinka, CULIKATÁ, Psavec, cappuccinogirl, sarka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseň emocionálně prožitá a protkána bolestnou vzpomínkou

15.09.2023 10:11:10 | mkinka

Děkuji ti :-)

15.09.2023 10:30:40 | fisus

Rádo se děje a posílám přátelské obejmutí do dne, kde je slunce.

15.09.2023 10:56:11 | mkinka

Takových dnu bych vážně pár potřeboval. Děkuji ti a také objímám :-)

15.09.2023 10:59:41 | fisus

Kéž psaní pomáhá k lepším zítřkům. A posílám požehnání Tvých dnů.

15.09.2023 11:02:33 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí