Uličnický manifest

Uličnický manifest

Anotace: je čas sebrat odvahu a vystoupit z konformní zóny anonymního internetu

ULIČNICKÝ MANIFEST

My jsme tou gardou dnešních uličníků

do boje střádáme si ostrá slova

potkáte nás dnes -  zítra možná znova

schovaní v stovkách všedních okamžiků

jen okamžik čistí  - jen malou chvilku

než sebereme špínu na chodníku

jen trochu vznešení

však dosti šílení

šílenost vzdoru dnešní nesvobodě

korektnost na nás čeká v našem hrobě

sami jsme sobě národ v sobě

povahou sprostí k dnešní době

a dnešní doba všeho do času

smrdí jak kořen tchořích ocasů

a zápach naší pýchy nám vždy dodá

odvahu hledat smyslu prázdná slova

Autor Uličný, 14.09.2023
Přečteno 90x
Tipy 14
Poslední tipující: IronDodo, narra peregrini, Anfádis, Marten, Kaňka, Psavec, Žluťák, Lighter, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak pozor na dnešní způsob "svobody" formou cancel culture. Odvážní nejsou oblíbení v žádné době....:-D

14.09.2023 12:53:29 | Lighter

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí