Úcta a stáří

Úcta a stáří


Úcta a stáří

Jakpak to dneska mladí mají,
úctu k starším nemívají.
Chci jim položit otázku...
Kde si jejich rodiče chodili pro lásku?
Rodiče přece k babičce,
také k milované tetičce.
Uvědomuji si jednu věc,
že na ně právě padá klec.
Koloběh se zastavuje,
je to vůbec nezatěžuje.
Zmrazené srdce mají,
komu tu lásku předají?
Ještě je čas se změnit,
příklad jim, jenom srdce zdědit.
Je to větší dětictví jak peníze,
nebudou v dalším dědění mít potíže.

Autor Marťas9, 15.09.2023
Přečteno 94x
Tipy 7
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Psavec, Ondra, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, drahá za toto. Jsi pro mě moudrá žena a chválím.

15.09.2023 19:48:40 | mkinka

Děkuji za komentář, měla jsem v životě kolem sebe spoustu starých lidí. Měla jsem je jako vzor a příklad a taky respekt. Už tady bohužel nejsou. Pa Jituško

15.09.2023 23:51:39 | Marťas9

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí