Žbluňkohra

Žbluňkohra

Díky, dešťový čaroději,
za dnešní ranní probuzení.
Zase to cítím v obličeji,
jak při včerejším mrholení.
.
Zas se mi malé kapky vpíjí
do nosu, vlasů, očí, tváří.
A i když nás dnes slunce míjí,
mě tenhle vrtoch neznesváří.
.
Tisíce malých pohlazení,
co skrze mojí kůži vzlíná,
ve vzpomínky se zvolna mění
a každá něco připomíná.
.
Žbluňkohrou když se rozechvějí
kaluže plné drobných kroužků,
díky, dešťový čaroději,
za jeden každý ze tvých šploušků.

Autor TRlVlUS, 19.09.2023
Přečteno 110x
Tipy 16
Poslední tipující: Psavec, martinaV, Žluťák, Fialový metal, IronDodo, Kan, cappuccinogirl, Sonador, Koala, Kaňka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Díky.

19.09.2023 17:01:08 | TRlVlUS

moc ráda jsem se ošplouchla:)

19.09.2023 10:25:36 | Sonador

Pěkná óda na déšť. a "žbluňkohra" je super slovo...

19.09.2023 09:35:10 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí