MBT

MBT

MBT

Není to chyba v názvu

má to takto být.

Tenkrát dva na kole jezdili

vznikl z toho hit.

 

Přibrali jsme turisty,

také známé cyklisty.

Roztáhli i sítě,

narodilo se dítě.

 

Dostalo jméno neznámé,

nikdo jej totiž neznáme.

Je jedinečné, výjimečné,

zárodečné a nekonečné.

 

Oblékli jsme jej do šatů

pro případnou ztrátu.

Označili jménem

proto, že je členem.

 

Dali na něj dodatky

odkud je a z jaké oblasti.

Vytiskli na rukáv číslo,

hádanka je blízko.

 

Na záda dali heslo,

by tempo každému kleslo.

Snad postupem času

předponu by sneslo.

 

Barvu má krásnou modrou

pro náladu sportovní dobrou.

Na sobě má taky vlnky,

jezdíme tam, kde chodí srnky.

 

Je nás už hodně stejných draků,

projížděli spoustu černých mraků.

Někteří se ani neznáme

důležité je, že stejný dres máme.

Autor Marťas9, 23.09.2023
Přečteno 85x
Tipy 9
Poslední tipující: Ďábel sám, Anfádis, Psavec, Isabella, IronDodo, mkinka, Žluťák
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ať žijí cyklisté

26.09.2023 09:09:20 | Ďábel sám

Díky Ďáble, teď už jenom vzpomínáme jak jsme byli dobří, někteří z nás mají pořád motorky v zadní části těla a to už jsou v důchodě. Klobouk dole před nimi.

26.09.2023 09:33:59 | Marťas9

23.09.2023 08:18:43 | mkinka

Díky Jituško za zastavení

23.09.2023 10:09:53 | Marťas9

Rádo se stalo.

26.09.2023 09:11:15 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí