Je mi fajn, a je mi skvěle ...

Je mi fajn, a je mi skvěle ...

Svět sluncem zalitý,
lákavé horizonty,
od nichž sem letí zdáli ty
múzy, co na mě stály fronty.
.
Někdy se zvláštní věci dějí,
a nebývá vždy jasné, s kterou.
Každá si myslí, že je báseň její.
Snad se mi spolu holky nepoperou.
.
To by pak byla vážně katastrofa,
o níž by čtenář neměl potuchy.
V básni od každé jiná strofa
a básník obětí
                          disociativní poruchy.

Autor TRlVlUS, 26.09.2023
Přečteno 80x
Tipy 9
Poslední tipující: Bufik, IronDodo, Kaňka, Psavec, Ophelia81, Kan, kozorožka, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí