Otázky

Otázky

Anotace: -

 

Otázky mi hučia v hlave
prečo túžim neskonale
svoje ruky roztiahnuť,
tak ako pri stretnutí.

Kam semienko
vietor zafúka,
kde vyrastie strom do sily
a kde zhasne v urne popola.

Márne hľadám náhlivo odpoveď,
vety, v ktorých by bol cit vrúci.
Ja obávam sa srdca, jeho chvenie
pomalšie a tichšie zvučí.

Čo naplní túto prázdnotu?
Čo vybieli pohľad môjho zraku?
Čo môže odstrániť vnútornú samotu?
Šum ticha a strachu.

Preletí život až kým príde smrť
málo toho viem,
nepoznám ešte svet
nechcem zostarnúť.

Otázky mi hučia v hlave
načúvam zdĺhavo echu
kým zatúlané
slnko zasvitá.

Autor IronDodo, 01.10.2023
Přečteno 47x
Tipy 16
Poslední tipující: Marťas9, jenommarie, Psavec, Kaňka, Bufik, Isabella, RadekČ, Ophelia81, Žluťák, Fialový metal, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem, krásne slová

02.10.2023 06:02:49 | IronDodo

Příteli, láska toť nejlepší výplň všeho...
v srdci ti kvete, když ji zaléváš něhou...
když necháš vzklíčit semínko...
posečkej jenom malinko...
kořínky její se chytnou... a květ její obroste tě... zcela :-)

01.10.2023 18:03:05 | cappuccinogirl

Slunko, Sluníčko?
Kdepak se skrýváš.
***
V burčáku co dnes kvasí.
;-))

01.10.2023 07:48:53 | Fialový metal

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí