Naposledy jenom Tobě

Naposledy jenom Tobě

Anotace: Snad se vám aspoň trochu bude líbit, protože sám vím že píšu i lepší, ale je to spíš reakce na danou situaci

Naposledy jenom Tobě

Naposledy píšu v básni jenom Tobě krásná slova.
Už nikdy totiž nevstoupím do stejné řeky znova
Je to už rok, co pro Tebe jsem ztratil hlavu.
Však vždy když jsem tě našel, ty zmizelas' mi někde v davu.

I když nedalas' mi záminku, že měl bych šanci u Tebe.
Já zaslepenej láskou k Tobě v básních vynášel Tě do nebe.

Mnohdy chtěl jsem na Tě zapomenout a vymazat Tě ze srdce.
Jak snažil jsme se marně, zjišťuju teď - po roce.
Vždy když jsem Tě zahlíd, já vrátil jsem se opět zpátky.
Nevím jak to přesně nazvat - snad do iluze, či do pohádky.

Prý PODLE TEBE nepatřím k těm, kdo to myslí vážně (a má Tě VELMI rád).
Já konečně si uvědomil svou roli jménem KAMARÁD.

I když vím, že párkrát ještě ztratím hlavu - když zahlédnu Tě v blízké době.
Tohle je FAKT naposledy, co píšu báseň JENOM TOBĚ.
(LSI,26.3.2005)
Autor LSI, 29.03.2005
Přečteno 410x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí