O tebe s tebou

O tebe s tebou

V tichom šere

srdce plné smútku tlie

viem, že láska

nám pravé šťastie

ukryla za slovami z dýk

za pravdu sa vždy

bijem ako býk

no v láske by nemali

byť ľudia sebe sokmi.

 

Mlčanlivé slzy

dopadajú na zem

z nás ostala len

horkosladká spomienka

ako na veľmi vzdialený sen.

Tie chlácholivé momenty

v hĺbke tvojej náruče 

teraz sú preč

zostalo len prázdno

a prázdne slová

sú v tichu noci

ostré.

 

No v srdci môjho smútku

kríži sa stále tá láska

aj keď teraz ťa nemám

tvoja prítomnosť vo mne

jasne a zvonivo kričí.

 

Teraz tu nie si

a ja v prítmi tvojej absencie

stále snívam o nás dvoch

musí byť láska a smútok

vždy neoddeliteľný pár?

Je to podmienka,

že jedno bez druhého

nemôžeš mať?

 

Smútim si a milujem

a naša láska zostane svetlom noci

a jasným tieňom dňa.

 

 

Autor Pettie, 17.10.2023
Přečteno 63x
Tipy 9
Poslední tipující: Penemue, IronDodo, Sonador, Bufik, Anfádis, mkinka, Psavec
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí