Sílící hudbě

Sílící hudbě

Ladím struny mého hlasu

zdalipak to stačí

více rukou kolem pasu

kupředu mě tlačí

 

Na jevišti ocitnu se

úzkost v každém pohybu

 přemítám a myslím těžce

jak jen tóny rozvinu

 

Tak jako já vystupuji

posílám je k výšinám

vzhůru do hor, k dračí sluji

vzhůru do hor posílám

 

Nad ty hory, já se snažím

zdvihat hlas můj vichřicí

bez strachu teď hudbou zářím

stala jsem se sílící

Autor Mikuláš_Pine, 09.11.2023
Přečteno 107x
Tipy 11
Poslední tipující: IronDodo, Bufik, Psavec, o3_gambit, Žluťák, Pettie, Anfádis, Marťas9, mkinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné.

09.11.2023 14:29:31 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí