Víla

Víla

Pomaly nahlodávam

každý kúsok tvojej 

čistej, nevinnej duše

slová sú ako

ostré šípy z kuše

počúvam ako srdce

ti tlčie.

 

Sladšie ako med

no predsa miestami

kyslé, nahorklé

prúdim tebou

ako jed

pomaly ťa

opantávam 

som taká

odhodím masku

a stojím už len

úplne nahá

poď sem bližšie

a počúvajme spolu

lži nežných rán.

 

Pomaly sypem

soľ do tvojej rany

to sa raz zahojí

a pôjdeš ďalej,

no už nikdy nezabudneš

aké to bolo 

mať hlavu v mojom lone

a počuť škripot ticha

budem tam stále

ako nočná mora

ako víla. 

 

Autor Pettie, 12.11.2023
Přečteno 123x
Tipy 10
Poslední tipující: mkinka, Iva Husárková, martinaV, Psavec, Kan, Žluťák, Ondra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí