Zasnežené cesty 2

Zasnežené cesty 2

Anotace: -



Kráčam v diaľ bez cieľa
po cestách zasnežených
a všetky stromy
vo svojom, šate
kvitnú na bielo.

Kráčam po stratených cestách
a pod ťažkým krokom
ostáva mäkkosť stop
uprostred bieleho
mŕtveho mora.

Som stroskotanec bez mena
dobrodruh stratený
opustený,
čierny vták,
bielom snehu.

Autor IronDodo, 13.11.2023
Přečteno 61x
Tipy 19
Poslední tipující: Fialový metal, o3_gambit, Iva Husárková, Kan, Anfádis, Frr, šerý, RadekČ, mkinka, Ophelia81, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí