Nedokončená

Nedokončená

Anotace: -

 

Život vrhá ostré nože,
ktoré pre potechu chvíľ
rokmi každý sa vryl
do bledej kože.

Chvíľkami ťažký je každý krok
hlas velí: Vstaň sám!
Ochutnáš života svojho gram
a čistej vody log.

Všetko ponechám náhode
zanechám deň včerajší
dnešok bude iste krajší
v relatívnej pohode.

Pozerám smutne po tebe
opustený, ako list bez stromu
práve vďaka tomu
nevyznám sa sám v sebe...

Autor IronDodo, 15.11.2023
Přečteno 67x
Tipy 18
Poslední tipující: Psavec, cappuccinogirl, šerý, RadekČ, Ophelia81, o3_gambit, mkinka, Fialový metal, Alala, Ondra, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr eňo..ňuňo.

15.11.2023 02:21:07 | Fialový metal

Ďakujem kamarát za podporu

15.11.2023 00:54:56 | IronDodo

To má grády... sila!
Líbí se mi jak píšeš, bráško...

15.11.2023 00:47:37 | Žluťák

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí