Mrazivá

Mrazivá

Mráz mi maľuje

líca všetkými 

odtieňmi červenej

stojím na hlavnej

stretávali sme sa 

tam vždy na obed

veľa vecí naraz

stalo sa toho moc

v krátkom čase

prosím, poď mi

na pomoc

...

nevládzem,

je to šok

zlomiť si srdce

o čriepok z

tvojej obľúbenej

šálky, ktorú som

rozbila sama

kráčam ďalej

aj keď nemám dych

kričím prázdnym hlasom

do povetria

o hrubé konáre

sa tvoje meno odráža

s takou ľahkosťou,

je voľné

a

mňa okovy sťahujú 

hlboko do priepasti

vlastnej bezmocnosti.

 

Autor Pettie, 20.11.2023
Přečteno 94x
Tipy 17
Poslední tipující: IkkarisKa, IronDodo, RadekČ, o3_gambit, Fractura cordis aperta, Frr, mkinka, cappuccinogirl, Žluťák, Ondra
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně-s obrovským smutkem napsáno...milá Pettie
Objímám Tě...

20.11.2023 23:17:11 | Ondra

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí