TRÁPENÍ

TRÁPENÍ

Anotace: Lásce

Tak jak běží dny
Přemýšlím o lásce
Opouští mě sny
Hlavu čistím na procházce
Pejsci štěkaj táhnou domů
Vidím tě v koruně stromů
Listí padá, už je podzim
Ztrácím Tebe, kousek do zim
Za chvíli jsou Vánoce
A já zase modlím se
By jsme byli zase spolu
Překlenuli tuhle horu
Odloučení bylo dosti
Svíčka stará dohořívá
Zapalme si novou zpříma
By zas bylo všechno krásné
Skládali jsme spolu básně
Drželi se za ruce
Vždyť budou ty Vánoce.
Autor BArBArKO, 21.11.2023
Přečteno 61x
Tipy 12
Poslední tipující: Žluťák, zde.neck, Marťas9, Pettie, Psavec, cappuccinogirl, o3_gambit, mkinka, kozorožka
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vánoce jsou těžké, když je člověku smutno. Hodně chápu a přeji vše dobré.

21.11.2023 11:38:34 | mkinka

Děkuji moc:-)

21.11.2023 11:41:13 | BArBArKO

Rádo se stalo a opatruj se.

22.11.2023 10:05:44 | mkinka

Super :-)

21.11.2023 11:30:52 | kozorožka

Děkuji moc:-)

21.11.2023 11:33:46 | BArBArKO

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí