Tíha

Tíha

Občas je mnoho věcí co tíží naše záda.

Občas to jsou činy, či něčí zrada.

Každý si nese ne jedno břímě.

Co nedá ti spát a v tobě dříme.

 

Však co tíží tě nejvíc je snad už jen prázdno.

od člověka ticho tam kde mělo být krásno.

Kde mají květy růst, tam vadají. 

Kdy už jen doufáš ve slunce potají.

Autor Notimportant, 21.11.2023
Přečteno 98x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, mkinka, martinaV, o3_gambit, Pettie
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí