Končí deň

Končí deň

Anotace: -

Končí deň

vo svojom bláznovom toku
lámem čas silou rúk
stíchol pouličný ruch
slza blúdi v oku.

Chladné líce, srdce tuhšie bije
rozprestrie dlane ranené
v prsiach dáky škriatok ryje
začína ďalšie svitanie.

Ako človek som sa zrodil
nesiem si svoj batoh boľavý.
Pre trošku biednej potravy
svoje ruky som zrobil.

Ty si láska vo mne narodená
si sladký i dusivý prášok.
Rastieš koreňom sedmokrások
v zemi plného kameňa.

Nesie ma môj život, melódia spevu
nebojím sa, nežijem v strachu.
Kráčam cestou, necestou v prachu
životom sladkého úsmevu.

 

Autor IronDodo, 22.11.2023
Přečteno 50x
Tipy 16
Poslední tipující: Anfádis, Niška, Fialový metal, Ophelia81, Psavec, cappuccinogirl, Žluťák, RadekČ, o3_gambit, mkinka, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ďakujem teším sa

22.11.2023 10:09:27 | IronDodo

Ráda jsem četla.

22.11.2023 09:59:26 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí